Thursday, 18 October 2012

GEMPAQ : SUAMI SAYA IZIN SAYA PAKAI TAK TUTUP AURAT


ifa raziah
Kagum kami dengan suami Ifa Raziah. Sanggup berkongsi keseksian isteri sendiri dengan orang ramai. Walaupun tak berapa popular, dari dulu lagi si Ifa Raziah nie memang cukup femes dengan fesyen seksi dia. Ingatkan dah kawin mungkin tergerak hati nak berubah sebab takut suami marah. Tapi disebabkan suaminya suruh go on dengan keseksian, si Ifa nie pun follow jerlah.
[note]Yang penting sama ada saya pakai seksi atau tidak, orang tetap akan kata saya seksi. Habis itu nak buat macam mana. Tapi bagi saya tak kisahlah kerana suami saya sendiri dah beri izin dan suka dengan apa yang dipakai sekarang, balas penyanyi, pengacara dan pelakon, Ifa Raziah apabila diajukan persoalan tersebut tentang dirinya yang tetap seksi biarpun sudah berstatus isteri dan ibu. [/note]
Kami rasa Ifa silap dengar kot. Mungkin suami dia suka dia pakai seksi di bilik tidur, bukannya di khalayak ramai. Rasanya tak ada suami yang suka bini dia pakai seksi-seksi untuk tatapan orang ramai. Kan bagus kalau jadi macam Waheeda yang dah berpurdah sekarang nie. Tak gitu?