Monday, 7 January 2013

GEMPAQ : PELAKON VIDEO SEK$$ MELAYU BUANG TUDUNG

Masih ingatkah lagi anda kepada pelakon ini? Nama Wan Norazlin satu ketika dulu panas ekoran dihimpit kontroversi berhubung isu video seks. Sejak itu beliau seakan sepi dari dunia lakonan. Namun aktres tinggi lampai yang kembali aktif berlakon sejak beberapa tahun lalu.Dalam perkembangan terbaru, akhbar Berita harian melaporkan Wan Norazlin yang sebelum ini tampil berhijab sejak beberapa tahun lalu, nampaknya kembali dengan imej lama.

Dalam laporan juga menyebut Wan Nor Azlin enggan ditemubual dengan alasan tidak perlukan publisiti dalam kerjaya seninya lagi.

"Saya sudah malas nak ditemuramah wartawan sebab mereka pasti hendak bertanya mengenai status saya.

"Saya sekarang ini hendak low-profile saja dan tak perlukan publisiti. Apa yang penting, saya masih menerima tawaran berlakon dan mahu fokus pada kerja lakonan saya," katanya.

Wan Norazlin berkata, dia sudah serik berkongsi kisah peribadinya kepada umum. Sebaliknya, dia mahu memberi keutamaan kepada kerjaya seninya saja.

"Maaf sangat-sangat kerana tidak mahu bercakap soal peribadi. Ini kerana rasanya sudah terlalu banyak cerita hidup saya keluar (dalam media) sebelum ini.

"Saya tidak mahu lagi mencari publisiti dengan bercerita mengenai hal-hal yang tiada kena mengena dengan kerjaya saya sebagai pelakon," katanya.

Sumber: Malaysiandigest.com

Sunday, 6 January 2013

GEMPAQ : GAMBAR BOGEL ARTIS TERSEBARSebagai artis popular, penyanyi dangdut Ayu Ting Ting tidak henti-henti dikaitkan dengan laporan sensasi. Berita terbaru mengenai Ayu yang yang tersebar di Internet adalah foto liarnya tanpa seurat benang.

Dalam foto bogel itu, wajah wanita yang mirip Ayu itu tampil dengan senyuman dan gaya nakal di depan kamera.

Bagaimanapun, Ayu tidak mahu ambil pusing mengenai gambar yang tersebar di dunia maya itu.

“Ya, saya sudah tahu mengenai foto yang tersebar di Internet itu. Ayu tidak mahu peduli kerana foto itu memang bukan dia,” kata ibu Ayu, Umi Kalsum ketika dihubungi melalui telefon. 

Umi berkata, walaupun Ayu mengambil sikap bersahaja dengan berita itu, tetapi sebenarnya penyanyi lagu Alamat Palsu itu kecewa dengan sikap orang yang bertanggungjawab menyebarkan foto mirip dirinya itu.

“Ayu kecewa tetapi tidak mahu memberi komen kerana wanita dalam foto itu memang bukan dia. Itu hanya perbuatan tidak bertanggungjawab orang yang tidak bermoral,” katanya.

Umi juga berani bersumpah wanita dalam foto itu bukan anaknya.

“Saya berani bersumpah dengan nyawa sendiri dan al-Quran, wanita itu bukan Ayu.

Semua itu tidak benar sama sekali kerana saya bersama Ayu setiap hari dan saya tahu apa saja yang Ayu lakukan,” katanya.

GEMPAQ : ARTIS BERPAKAIAN TERLAMPAU DI ANUGERAH JUARA LAGUgambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27

gambar karpet ungu ajl27
gambar karpet ungu ajl27