Monday, 15 October 2012

GEMPAQ : ARTIS BERTUDUNG MEROKOK DAN BERTATOO




Gambar-gambar sekitar tahun 2008-2009 ini baru muncul semula di forum-forum
 dan juga di laman sosial seperti Facebook hari ini. Artis bertudung dalam gambar ini
 bernama Zaskia Adya Mecca, seorang selebriti Indonesia. 

Huh aku rasa blog aku akan jadi famous gara2 foto panas si awek Indon nie.
Mungkin adapenyelinap dari Indonesia mahupun tanah airku sendiri.
Aku rasa ini salah satu keburukan yg tak boleh dihalang.Media Indonesia 
yg agresif dalam mensensasikan cerita yg seolah-olah sehalus zarah,ia akan
 dieksploitasi hingga menjadi batu yg besarrrr.Okla korang pun malas nak 
baca posto aku kan.Korang tengok la gambar ni...


Senggugut ker??


Hishh

Nie tatu ker kayap?*Opss

Nie rokok ker kretek??*huh
Bersama lelaki bukan muhrim?harammm

                                        

Adakah ini petanda kiamat sudah dekat?ataupun Islam hanya pada nama sahaja?tuan empunya nama ni memang sedap tapi tidak indah perwatakannya.

Selingan:Sekarang Islam tidak hanya pada nama.Yg penting adalah iman kita.Iman boleh bertambah dan berkurang.Ianya ada pada manusia biasa.Semua orang ada keburukan dan manusia tidak dicipta sempurna 100% dan manusia akan mudah digoda oleh Syaitan Laknatullah.Wallahua'lam.OK la apa2pun kita renung2kan dan selamat beramal...Sayonara Assalamualaikum...