Saturday, 7 September 2013

GEMPAQ : ARTIS HOT KANTOI LOVE BITE

 [Image: 7bb8_bra+1.jpg]
Apalah nak jadi kepada anak-anak muda kita sekarang nih..? Dah tak ada kesedaran sivik langsung!! Korang tengok lah gambar tu, muda-muda lagi dah buat kerja pelik.. Gua pun tak jahat macam ni masa gua muda-muda dulu beb.. Ishh.., ni dah kira kantoi big time nii Kalau gambar dah tersebar...


Nk tahu sapa artis ni ?-


-

--

-


-
-

[Image: 9711_bra+2.jpg]
Moral of the story. Jangan sepahkan pakaian dalam merata-rata. wakakaka

Thursday, 5 September 2013

GEMPAQ : WANITA BERTELEKUNG RABA TETEK SENDIRI


Pelik..pelik...memang pelik masyarakat sekarang. Kalau anda bukan seorang yang jenis beramal soleh, tak perlulah perlekeh aksi yang sepatutnya orang beriman lakukan, memalukan dan hanya mengundang dosa sahaja.

Sekeping gambar yang kami perolehi ketika melayari Facebook amat memalukan.

Gambar ini menyaksikan seorang wanita, yang masih bertelekung, sambil memegang payudaranya untuk bergambar. Walaupun asetnya itu tidak diperlihatkan secara terang-terangan, namun amat jelas apa yang sedang dipegangnya! 

Kemudian gambar tersebut dimuat naik ke akaun facebook beliau. Entah apa tujuan dilakukan perkara sedemikian.

Melihatkan akaun FBnya yang tidak aktif, wanita ini ada memuat naik beberapa keping gambar lain yang seolah-olah ditujukan kepada seseorang, mungkin suaminya, tapi, rasanya tak perlulah dibuat secara terbuka perihal 'dalam kelambu' anda, simpan aja...Maaf, kami terpaksa rahsiakan identitinya bagi menjaga maruah beliau, dan kami berharap beliau tidak sengaja berbuat demikian.

Sunday, 1 September 2013

GEMPAQ : PENGAWAL PERIBADI RABA TETEK PENYANYI

Seorang pengawal peribadi telah dipecat setelah beliau beberapa kali meraba payudara seorang penyanyi perempuan Lebanon yang cun, Haifa Wehbe yang juga bosnya!
Keadaan pada waktu tidak terkawal ketika penyanyi tersebut mahu ke kenderaannya setelah persembahan.
Dalam kekalutan itu, pengawal peribadinya didapati memeluk penyanyi tersebut sambil tangannya berada pada bahagian payudara.