Saturday, 26 October 2013

Video lucah pelajar tersebar

SEKS-PELAJAR-WANITAJakarta – Polis di bandar raya ini semalam melancarkan siasatan terhadap beberapa orang berhubung rakaman video lucah di sebuah sekolah menengah rendah membabitkan dua pelajar.
Jurucakap polis berkata, setakat ini 17 orang sudah disoal.
“Mereka terdiri daripada 10 pelajar yang melihat kejadian itu dan merakamnya, empat kakitangan sekolah berkenaan- pengetua, timbalan pengetua, kaunselor dan seorang guru serta tiga pengawal keselamatan.
“Kami sudah menyoal mereka,” katanya.
Polis mula terbabit dalam kes berkenaan apabila ibu bapa pelajar perempuan dalam video itu yang dipercayai berusia sekitar 15 tahun membuat laporan mendakwa pelajar berkenaan dipujuk melakukan aksi lucah terhadap seorang lagi pelajar oleh rakan sekolah mereka yang mengancamnya dengan pisau, menurut sumber Pilihan anda.
Polis masih belum menyoal kedua-dua pelajar itu

Friday, 25 October 2013

BUDAK SEKOLAH BERSETUBUH DIKHALAYAK RAMAIWow dorang beromen tanpa segan silu lagi, macamana lah amanah mak bapak bagi untuk bersekolah?

Sunday, 20 October 2013

AKIBAT TAK CANTIK

Perhatikan gambar ini dan lihat kronologinya. Anda akan dapati bahawa  sebenarnya gambar 4 gadis cantik tersebut terselit seorang perempuan yang agak besar di belakang mereka. Mungkin dah kena photoshop kot -