Monday, 15 October 2012

GEMPAQ : GAMBAR SITI NURHALIZA ALA HAWAII BERSAMA LELAKI ARAB TERSEBAR


Ini ja kalo hangpa carik kat google, gambar Siti Nurhaliza seksi..
.Kalau gambaq camni kira tahap biasa ja la kan Dato Siti???
 Pasal dia pi show pun macam ni,dia pi function pun macam
nih jugak...

Ini pun kira tahap seksi sopan lagi berbanding setengah-setengaH
 artis yang dok ada bersepah kat Malaysia baik penyanyi,pelakon
ataupun extra-extra dalam filem mahupun drama...

Tak berapa pasti macamana gambaq nih dapat dikeluarkan
dari simpanan Dato Siti...memang seksi habis yang tak pernah l
agi kita tengok.... seirus beb!!!
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
Tu dia depa kata Dato Siti pakai "hawaii"
tak seksi lagi ka...