Saturday, 19 October 2013

GAMBAR-PUAS BERZINA, PELAJAR UPLOAD STATUS LUCAH


Tanpa segan silu, seorang perempuan bawah umur dengan selambanya memuat naik gambar dia dengan kekasihnya  dengan status kontrovesi

YES AKHIRNYA DAPAT TERUNA DIA. FUHH SELESA

Friday, 18 October 2013

FOUZIAH GHOUS TETAP CANTIK WALAU TANPA MAKEUP DI INSTAGRAM

Orang kalau dah lawa kan, pakai apa pun lawa. Tak payah conteng-conteng muka, letak bibir merah, hitamkan mata.


Cukup dengan close-up shot selepas penat 'work-out', sangkut tuala kecil di leher, kemudian upload di Instagram sambil tulis di penghujung entry 'craving for Nandos' sudah cukup membuatkan Fouziah Ghous ini menampilkan wajah aslinya yang jelita!

Thursday, 17 October 2013

Gambar Siti Nurhaliza Sambut Hari Raya Aidiladha

Comelnya eh Datuk Siti Nurhaliza ini. Beruntunglah Datuk K mendapat isteri yang sangat cantik, menawan dan penuh dengan aksi manja.
siti nurhaliza raya

siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya
siti nurhaliza raya

Tuesday, 15 October 2013

GEMPAQ : PELACUR PALING HOT


Zahia Dehar poses for V Spain
(gambar atas) pelacur berusia 16 tahun yang adakan hubungan dengan pemain bola sepak terkenal

famous prostitutes09 The Most Famous Prostitutes
9. Lulu White
- Dia hidup pada 1900 dan berasal dari New Orleans. Dia bukan hanya pelacur malah merupakan pemilik pusat pelacuran iaitu Mahogany Hall. Dia selalu menghabiskan kerja malamnya dengan golongan atasan dan orang yang paling berkuasa.

famous prostitutes08 The Most Famous Prostitutes
8. Nell Gwyn
- Seorang penjual buah yang memberi layanan 'extra' untuk mendapatkan tip. Akhirnya dia berjaya menawan  hati King Charles II dan dijadikan gundiknya.

famous prostitutes07 The Most Famous Prostitutes
7. Cora Pearl
- Dilahirkan di England pada tahun 1835. Dia menggunakan kecantikan dan bakat sosialnya untuk mencapai kegemilangan walaupun terpaksa menari bogel dan mandi telanjang dalam champagne.

famous prostitutes06 The Most Famous Prostitutes
6. Raquel Welch
- Dilahirkan dengan nama Jo Raquel Tejada di Chicago pada 1940

famous prostitutes05 The Most Famous Prostitutes
5. Marilyn Monroe
- Dia memang terkenal dengan keseksian dan kecantikannya namun ada khabar yang mengatakan dia tidak perlu bekerja keras untuk mencapai populariti. Kononnya, dia mendapat kira-kira $ 500 sehari "melepak" dengan penerbit dan pengarah dengan melakukan beberapa kerja lucah.

famous prostitutes04 The Most Famous Prostitutes
4. Sally Salisbury
Memulakan 'kerjaya' di jalanan ketika masih di awal remaja di London pada abad kelapan belas dan dia tidak pernah menoleh ke belakang.

famous prostitutes03 The Most Famous Prostitutes
3. Calamity Jane
Dia dikenali sebagai pengakap dan penembak India, tetapi apabila dia tidak berbuat demikian, dia akan 'tidur' dengan koboi di Fort Laramie.

famous prostitutes02 The Most Famous Prostitutes
2. Russell Brand
Dia mempunyai masalah dengan dadah dan dia juga merupakan escort man iaitu 'pengiring' atau 'pendamping' sebagai kerja part time. Pernah berkahwin dengan Katy Perry tetapi kini mereka sudah bercerai.


famous prostitutes01 The Most Famous Prostitutes
1. Aspasia

Pelacuran yang paling popular di Athens dan hanya melayan serta meniduri orang atasan yang terkenal saja.

GEMPAQ : GAMBAR WANITA BOLEH DI BOGELKANHati-hati wahai sahabat khususnya kaum wanita..!! Gambar anda kini boleh dibogelkan... Astagfirullahal'azim... Ini maklumat baru dan sangat berguna. Kepada pengguna-pengguna internet wanita semua terutamanya penggemar facebook, diharap berhati-hatilah agar tidak menjadi mangsa kepada orang yang tidak bertanggung jawab yang boleh memaparkan seluruh tubuh anda! Zaman sekarang kita semua pun sudah tahu memang ramai editor yang mahir dalam menggunakan software Photoshop ini. Tetapi, sekarang ada tools editor x-ray di dalam Photoshop boleh membuat gambar anda berpakaian akan menjadi bogel atau nampak bertelanjang. Jadi bagi wanita, dinasihatkan agar janganlah upload gambar anda di facebook atau di mana-mana laman sosial dengan keadaan penuh seperti gambar ini. Ambillah gambar dari atas dada dan ke atas. Dan juga, jangan pakai baju putih kerana editor akan lebih senang untuk edit gambar anda.