Tuesday, 17 September 2013

GEMPAQ : PAYUDARA TERDEDAH KETIKA MENARI

kantoi1Peminat bola sepak di Stadum Jalan Besar, Singapura dikejutkan dengan aksi seksi seorang penari ketika mereka menanti perlawanan diantara First XI dan Liga S-All-Stars.
Penari tersebut yang hanya mengenakan tiub untuk menutup tubuhnya ketika menari di lihat terkial-kial cuba menutup payudaranya yang terdedah ketika tarian tersebut berlangsung.
Akibat dari kesukaran untuk menarik tiubnya yang terlondeh itu, beliau berlari dihadapan 7000 penonton di dalm stadium itu untuk masuk ke bilik persalinan. menurut sumber Wow Berita.
Penari tersebut juga telah menjatuhkan rambut palsunya ketika tarian tersebut berlangsung.

Monday, 16 September 2013

GEMPAQ : TOP 10 MODEL DI MALAYSIA

Ling Tan
Amber Chia
Lisa Surihani
Nadia
Leng Yein
Deborah Henry
Carmen Soo
Hannah Tan
Julie Woon
Belinda Chee


Sunday, 15 September 2013

GEMPAQ : APABILA PRAMUGARI MAS & AIR ASIA BERTUDUNG

Pramugari Air Asia


Apabila Pramugari Air Asia dan MAS Bertudung  | Berhijab Dan Bertudung Ialah Tuntutan Agama Yang Paling Wajib Dilakukan Individu Beragama Islam.
Pramugari  pekerjaan yang dianggap popular dan Kelas tertinggi sering menampilkan uniform mencolok mata, apatah lagi jika syarikat penerbangan itu berasal dari sebuah negara Islam yang majoriti pramugarinya terdiri dikalangan wanita Islam. Bertambah sesuai andai mereka menunjukkan sensitiviti dalam etika berpakaian terutamanya bagi perjalanan ke Mekah, Jeddah (Haji) dan acara-acara tertentu.
4HeKtj0 Apabila Pramugari Air Asia dan MAS Bertudung Tb7gBoJ Apabila Pramugari Air Asia dan MAS Bertudung

Bukti daripada gambar-gambar di atas, sebenarnya tiada masalah pun untuk mereka yang bekerja dalam profesion/sektor ini untuk menjalankan tanggungjawab mereka sebagai wanita Muslim. Alangkah bagusnya jika pemakaian ini berterusan dan tidak bersifat semusim atau untuk waktu-waktu tertentu sahaja.