Friday, 26 October 2012

GEMPAQ : RAMAS NENEN UNTUK AMAL

http://i.imgur.com/k5DXW.jpg
Ramas Payudara Untuk HIV..
KL 4 Sept 2012:  PERKARA ini jangan tiru, kerana ada masalah moral, etika dn langgar ajaran agama. Sebuah saloran televisyen porno di Jepun mengerahkan artis-artisnya membantu kempen anti AIDS..
Dalam acara itu, artis-artis wanita menyediakan ruang dadanya untuk dipegang, diraba dan diramas oleh lelaki bermur 18 tahun ke atas yang berderma.

http://i.imgur.com/Md1UD.jpg
Paradise TV, nama saloran itu, menamakan ruangan “Erotica Will Save the World”, yang berlangsung pada 25-26 Ogos lalu di Tokyo. Peserta bayar sikit wang, basuh tangan, baru diizinkan pegang sekitar kawasan dada tersebut, pada salah satu dari 10 artis yang disediakan itu, demikian menurut laman The Huffington Post. Masing-masing peserta berhak memegang dua kali.
Jika masih merasa tak puas, nak ramas lagi, kenalah sumbang semula. Seluruh dana yang dikumpulkan dalam acara itu diserahkan kepada STOP!AIDS, sebuah organisasi yang berfokus kepada cara pencegahan dan anti AIDS. Dalam negara yang ‘demi wang dan menuju kemajuan (kononnya)’ ianya boleh berlaku. Jadi, tidak hairan kalau hal in berlaku di Malaysia.