Wednesday, 24 October 2012

GEMPAQ : PENGACARA WANITA MALAYSIA BERPAKAIAN TERLALU EHEM-EHEM




Kadang-kadang kami rasa cam tertipu plak ye. Betul jugak kata orang, ” Dont judge a book by it cover ” .. tapi bidalan ni selalunya menyeru kita supaya tidak memikirkan yang buruk-buruk mengenai seseorang. Tapi bidalan ni juga kadang-kala menyebabkan kita menyilap tafsir kepada seseorang yang dikaca tv pijak semut pon tak mati.. Punye la sopan santun.. kalau keluar kat MHIatau Medik TV tu, abis semua mak nenek kat Malaysia ni mengidam nak jadikan menantu.. tapi lepas nengok gambar-gambar yang kami akan dedahkan ni, pastinya mak nenek di Malaysia ni akan menganggap mimpi ngeri je la jadikan that girl menantu.. Hoh!! Hipokrit sungguh!! buat topic khas dalam rancangan Sensasi kat TV3 bagus ni. Kasi hentam personality satu bumbung!! Hehe..

Susah nak percaya dia ni boleh berpakaian macam ni. Bukan agak memalukan, tapi sangat-sangat memalukan. Awak tu melayu, buat cara melayu.. Tapi yang melayu ni, alahai.. memalukan la.. ingat awak tu minah salleh dariAustralia ke ape? Har har har…







” GULP!! GULP!!.. dapatkan GULP di 7E berhampiran.. huhu ”

Nak cakap bangang kurang bijak, kebanyakkan personaliti TV ni semuanya lulusan Universitydalam bidang masing-masing. Kot ye pon nak tangkap gambar berbikini bottom spongebobsekalipon (haha), pandai-pandai la simpan.. Ape pon semoga selebriti ni bertaubat dan berpikir dahulu sebelum buang!! Tak salah rasanya nak scuba diving ke, mandi laut ke atau apa sahaja, pakai la pakaian yang bersopan sikit. Bukan berbikini macam tu. Awak kan public figure.. heh!