Friday, 1 November 2013

GIRLFRIEND AKU AJAK TIDUR SEKALI, APA LAGI



Kalau dah bingai tu bingai jugak la kan. Inilah masalah dia kalau budak kurang pelajaran update status kat facebook. Bukan setakat mencaci dan memaki malah kisah hidup yang tak sepatutnya dikongsikan turut dikongsikan.
Tapi, kurang pelajaran pun, tahu pulak dia malam pertama berdarah. Pelik je la budak ni. Subjek lain fail kecuali subjek pembiakan dapat skor A+ kot.
Jom tengok apa reaksi friendlist si bingai ni.
awek ajak tido
                                                                     seterusnya