Thursday, 31 October 2013

Bos Kantoi Buat "SUP LIDAH" Dalam Lift

sumber dari mula, katanya bos dengan sekretari, entah-entah opis boy ngan makcik cleaner pun bleh jadi, tapi yang nyatanya, mereka terkantoi kaw-kaw...

jangan buat kerja kantoi la banyak hotel dan homestay, rasanya nie bukan bos la nie opis boy je.. hahaha

serius bila tengok gambar nie gelojoh gila si lelaki ni, sangap teruk agaknya. hahaha. ok jum tengok rentetan gambar melalui klip video yang telah diremove tapi admin sempat snapshot satu-satu gambar adegan mereka berdua didalam lift.



Pelik juga manusia ni, tak kan la tak perasan ada CCTV tercongok di hujung penjuru lif ni.

Nafsu yang tak dapat di tahan dan dibendung lagi hingga sanggup melepaskan gian di dalam lif. Mungkin tak terfikir ada cctv yang merakam aksi mereka kerana nafsu syaitan dan serakah telah memuncak.

Feeling betul mereka beraksi dan bercumbu