Tuesday, 6 November 2012

GEMPAQ : SELEBRITI PALING HOT BERPAKAIAN

4. Zila Bakarin – kami tahu anda akan pasti kata yang gambar ini dah lama.  Tapi kami tetap mahukan Zila Bakarin mendapat nombor ke 4 dalam senarai ini. Bukan apa mana adaartis yang seksi berkemban dan bertudung. Zila Bakarin je yang mampu buat macam nie. Tak gitu?
zila bakarin
3. Stephanie Liah - model kelahiran Malaysia yang tak tinggal di Malaysia tapi masih sempat bergambar dengan ramai artis-artis lelaki Malaysia. Anda kena layan gambar Stephanie Liah bersama selebriti lelaki Malaysia dan gambar Stephanie Liah dengan anaknya yang sangat comeluntuk memahami betapa seksinya model ini.
Stephanie Liah
2. Zakiah Anas – pose bersahaja berkemban sambil menyilang kaki di belakang cermin sememangnya sangat seksi. Mungkinkah Zakiah Anas tersenyum gembira kerana hajatnya telah kesampaian? Atau kerana dia bakal menduduki tempat ke 2 dalam senarai ini? Sama-sama kita spekulasikan.
zakiah anas
1. AZIZAH MAHZAN – tiada yang lebih layak selayak-layaknya untuk mengungguli carta 10 artis wanita paling seksi Malaysia melainkan Nek Jah. Aksi seksi dan ghairah Azizah Mahzan bersama Zafrul memang terbaik, termantap dan sukar ditandingi. Jangan lupa untuk tengok gambar awal-awal yang mempopularkan Nek Jijah.