Thursday, 1 November 2012

GEMPAQ : Artis Paling Hot kerana bergambar tanpa seurat benangGadis Korea berumur 15 tahun ini sedang mengundang kontroversi atas beberapa gambar dirinya yang dinilai tidak sepatutnya untuk model yang berumur sepertinya oleh masyarakat Korea. Agensi modellingnya sendiri mengaku pengambilan foto itu bukan semata-mata paksaan untuk Park Seo Jin tetapi memang permintaan dari dirinya sendiri.

Gadis Korea berumur 15 tahun ini sedang mengundang kontroversi atas beberapa gambar dirinya yang dinilai tidak sepatutnya untuk model yang berumur sepertinya oleh masyarakat Korea. Agensi modellingnya sendiri mengaku pengambilan foto itu bukan semata-mata paksaan untuk Park Seo Jin tetapi memang permintaan dari dirinya sendiri.

“Foto  seperti ini kami targetkan untuk  model kami yang berusia 20 tahun ke atas, namun dirinya (Park Seo Jin) menyanggupinya dan kami menganggap itu sebagai  untuk menjalankan misi kami tersebut.” Park Seo Jin sekarang sedang meningkat naik dalam kariernya sebagai seorang model, tetapi bukan kerana gambar itu saja, tetapi kerana Park Seo Jin sendiri merupakan pemenang sebuah acara bernama I Am A Model Season ke 4 dan merupakan pemenang termuda.Dia masih berumur 15 tahun ketika itu.model korea 15 tahun bergambar bogel