Wednesday, 30 January 2013

MODEL TERLAMPAU | Teynteyn kantoi | GAMBAR


Seorang MODELING TERLAMPAU telah aku kenali melalui blog beliau.. Sehingga lah Facebook beliau jugak telah aku add. Nombor tefon pun aku dah dapat dannnnnn.....

Haaaaa...!! Kantoiiii..!! Hahaha.. Tak ada apa pon yang kantoi sebenarnya.. Entri ini adalah revieu untuk blogger baru di mana kita harus memberi sekongan kepada mereka..

Hanya dikenali sebagai Teynteyn sebagai nama pena beliau.. Sangat aktif berbelog dan beliau jugak sangat ramah.. Sangat  comel pon ada jugak pada pandangan aku.. Tak caya try laa gi tegu beliau kat blog beliau..

Tapi dia nih memang melampau sebenarnya sebab nak belanja aku Kenny Rogers dan nak chill ngan aku kat Bukit Bintang.. Memang terrbaeekk lahh.. Hahahahaa.. Tungguu... Nanti abg datang.. Kui kui kui.. (Bini aku jelous dah) 

Katanya nak keluar chill ngan aku dan nak tangkap gambar kat depan cermin mcm nih.. Kah kah kah.. Kalau betul2 terjadi, memang sejarah laa aku tangkap gambar depan cermin mcm nih.. Memang aku akan gelak tergolek2 laa time tuu.. (gambar teynteyn yang sebelah kanannnnn sekali)

Amik kau gambar besar sket aku letak.. Tak sangka plak aku dapat kenal ngan seorang modeling sampingan nihh kan?? Dah laa cantik.. ramah plak tuu... Sebelum nih dia hanya silent reader  kat blog aku jerr katanya.. Segan nk tegur aku katanya.. Padahal dia tak tahu yg aku nihh lebih pemalu dari dia.. Kah kah kah kah.. (Pemalu ker aku nih??)
Apa-apa pun aku sangat suka kawan dengan teynteyn sebab keramahan beliau.. Suka jerr melayan aku nihh yang kadang kala dikatanya aku nihh gedik.. Hahahahha.. Gedik ker?? Lalalalaala..

Korang nak kenal dengan beliau?? KLIK SINI untuk terjah blog beliau..

Aku harap teynteyn akan berjaya menjadi blogger yang top seperti blogger2 modeling yang dah top sekarang.. So apa lagi?? Cepat2 laa korang follow blog beliau.. Mana laa tahu kan kot2 korang atara yang terawal follow blog modeling yang bakal terkenal nanti kan???

P/S : Korang nk aku review blog korang?? Pandai2 lerr amik ati aku mcm budak teynteyn nih.. Lalalalala...